Concept

Re-Creatio

CONCEPTONTWIKKELING

Of het nu gaat om nieuwbouw of herontwikkeIing, in de projectontwikkeling van vandaag zijn krachtige en passende concepten cruciaal. Want de steeds complexer wordende ruimtelijke opgaven in ons land vragen om professioneel opdrachtgeverschap en goede concepten. Concepten die onderscheidend zijn en hun waarde behouden.

 

Een concept is de visie, de rode draad en het verbindend verhaal tussen alle betrokken partijen bij een huisvestingsvraagstuk. Een conceptontwikkelaar is de lijm tussen al deze partijen. De conceptontwikkelaar zorgt dat het proces soepel verloopt én dat er een concept gevormd wordt met een duidelijk maatschappelijk draagvlak. Dit draagvlak is essentieel in een samenleving waarin de menselijke maat, delen, duurzaamheid en anti-globalisatie steeds meer centraal komen te staan.

 

Zie de concepten als de Tangram-puzzel, waarbij met een zevental stukken een groot aantal figuren gevormd kan worden. Bij een Tangram-puzzel worden voortdurend de onderlinge verbanden tussen de stukjes opnieuw geschikt, maar de stukjes zelf blijven dezelfde. Bij de conceptontwikkeling van Re-Creatio zijn deze stukjes de mens en natuur met al haar behoeften en wensen.

 

We willen niet een woning, maar een plek om goed te kunnen leven. We willen niet een kantoor, maar een plek om goed te kunnen werken. We willen niet alleen maar groots vermaakt worden, maar liever elke dag verrast worden met kleinschalige, intieme en persoonlijke belevenissen.

Kortom, de omgeving waarin een woning of kantoor staat of waar je heen gaat om te recreeren, vervult altijd een essentiële rol bij de beslissing om ergens te gaan wonen of werken.

 

Re-Creatio creëert door middel van haar concepten nieuw leven voor bestaand én nieuw vastgoed. Als gecertificeerd projectmanager bij Neerlands Diep kan ik u helpen met projecten in een complexe omgeving .

Re-Creatio

Dorpsstraat 1

4111 KR Zoelmond

 

+31 (6) 30042522

info@re-creatio.nl

twitterbutton.nl

Copyright Re-Creatio © All Rights Reserved