Over Re-Creatio

Re-Creatio

OVER RE-CREATIO

de recreatio zelfst.naamw. (v.)

Uitspraak: [rekreˈja(t)sijo]

  1. Herschepping
  2. Vrijetijdsbesteding
  3. Wat je doet voor je plezier en om je te ontspannen

 

Re-Creatio staat voor het herscheppen van bestaande structuren. Zie het als een Tangram-puzzel, die uit 7 stukjes bestaat. Met deze stukken kan een groot aantal figuren gevormd worden. Het onderlinge verband tussen de stukjes wordt opnieuw geschikt, maar de stukjes zelf blijven dezelfde. Deze circulaire gedachte vormt de basis voor de projecten van Re-Creatio. Hergebruik van producten en grondstoffen om waardevernietiging te minimaliseren en een langdurig behoud van een hoge kwaliteit van leven, staan centraal in de projecten. Met haar architectuur, conceptontwikkeling en procesmanagement wil Re-Creatio een steentje bijdragen aan de circulaire economie en de wereld een klein beetje mooier en leuker maken.

 

Re-Creatio is opgericht door Annemarieke Bakx-Loth.

Annemarieke heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Naast op diverse plekken in Nederland gewoond en in architectuur & projectontwikkeling zowel publiek als privaat gewerkt te hebben, ook enige tijd in Tokyo verbleven.

Naast architect ook gecertificeerd projectmanager (kernprogramma) bij Neerlands Diep, academie voor publieke bouw- en infraprojecten.

 

Re-Creatio

Dorpsstraat 1

4111 KR Zoelmond

 

+31 (6) 30042522

info@re-creatio.nl

twitterbutton.nl

Copyright Re-Creatio © All Rights Reserved